سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

بتن‌ریزی: یکی دیگر از اجزای اصلی، بتن می‌باشد که آخرین مرحله از اجرای سقف عرشه فولادی به بتن‌ریزی اختصاص پیدا می‌کند.

به دلیل آن که سقف‌های عرشه فولادی باعث صرفه جویی در زمان و هزینه می‌شوند، سرمایه را سریعتر از سقف‌های معمولی باز می‌گردانند.

هدف از آماتوربندی در اجرای سقف عرشه فولادی عبارت است از:

پوشش آکوستیک طبق استاندارد انجام شده و دارای رتبه ضریب کاهش نویز است.

هنگام استفاده از عرشه فولادی باید موارد زیادی از جمله نگهداری، بارهای اعمال شده، مسائل اقتصادی، احتمال خوردگی و عوامل موثر بر کیفیت سقف نهایی را در نظر گرفت.

حداکثر دهانه سقف عرشه فولادی بستگی به چندین عامل دارد، از جمله:

این نوع قالب‌ها معمولا از عمق کمتری نسبت به عرشه‌های فولادی مورد استفاده برخوردارند. انواع این نوع سقف هم در ادامه آورده شده است.

یکی از اصلی‌ترین اجزاء سقف عرشه فولادی، بتن است. همانطور که می‌دانید بتن از سه جزء اصلی شامل: آب، ماسه یا شن و سیمان ساخته می‌شود.

این نوع سقف‌ها برای سقف‌هایی مناسب است که کم شیب، صاف یا طاق دار باشد. شهرت این سقف به دلیل برخورداری از مقاومت بالا، وزن پایین و هزینه‌ی مناسب اجرای آسان است.

ارسال کد تایید لطفا اطلاعات تکمیلی ذیل را برای تکمیل فرایند عضویت وارد نمایید

فیلم آموزش مبحث ۱۰ (مبحث دهم) مقررات ملی ساختمان – طرح و اجرای ساختمان های فولادی در فرادرس کلیک کنید

درواقع سقف عرشه فولادی نیز مانند سایر سقف‌های ساختمانی سقف عرشه فولادی دارای مراحل متعددی برای راه‌اندازی و پیاده‌سازی می‌باشد.

ارتفاع بتن از روی قائده فوقانی ورق ذوزنقه ای حداقل ۵ سانتی متر می باشد و ارتفاع آن از روی قائه تحتانی ورق ذوزنقه ای ۱۳ سانتی متر در نظر گرفته می شود.

بر ای آرماتور بندی سقف های عرشه فولادی از میلگردهای آجدار استفاده می نمایند. همچنین می توان از مش های آماده و یا الیاف مخصوص بتن نیز استفاده نمود، که اجرای آن باید بر اساس آیین نامه ها و قوانین مربوط به آن باشد.

Report this page